Beurzen en subsidies

Heeft jouw organisatie interesse in het aantrekken en opleiden van internationaal talent? Of wil je een beurs uitreiken aan een specifieke doelgroep? Onze experts op het gebied van beurzenbeheer helpen graag.

De beschikbaarheid van een studiebeurs is vaak van doorslaggevend belang voor een internationale studie-ervaring. Duurzaam programmabeheer is daarom één van onze belangrijkste verantwoordelijkheden. 

Wij beheren programma’s gefinancierd door de Nederlandse overheid, buitenlandse overheden, de EU en private opdrachtgevers. Wij kijken graag met jou naar de juiste vorm en opzet van jouw programma. Ook adviseren wij over concepten als cofinanciering en crowdfunding.

Wij zijn expert op het gebied van kwalitatieve selectiemethodes, het opzetten van procedures voor beurzenprogramma's, het verwerken van aanvragen en veilig financieel beheer van beurzen. De procedures worden op het doel van de specifieke beurs, doelgroep en organisatie aangepast.

Dienstverlening beurzen

Jouw beurs bij ons in beheer?

Op het moment beheren wij meerdere beurzen voor studeren in Nederland, studeren in het buitenland en subsidies voor projecten.

Heeft jouw organisatie interesse in het aantrekken en opleiden van internationaal talent?

Laatste wijziging: 26-04-2018 11:05