Pathfinder

Pathfinder is een webapplicatie die u in uw eigen website kunt integreren. De applicatie geeft internationale (vluchteling)studenten informatie over verblijfs- en werkvergunningen, verzekeringen, studiefinanciering, het openen van een bankrekening en het inschrijven bij een gemeente.

De informatie wordt rechtstreeks aangeleverd door de IND, de Belastingdienst, het UWV, DUO, het ZIN en de SVB. Zo biedt uw website altijd up-to-date informatie. De informatie in Pathfinder is in heldere taal geschreven en maakt procedures begrijpelijk voor internationale studenten. Keuzefilters zorgen ervoor dat studenten relevante informatie krijgen.

Life events

Pathfinder bestaat uit drie onderdelen (life events): Study in the Netherlands, Internship in the Netherlands en Working after graduation. Binnenkort lanceren we een vierde life event, gericht op vluchtelingen.

Life event voor vluchtelingen 

EP-Nuffic ontwikkelt het life event in samenwerking met UAF en op verzoek van de Taskforce Vluchtelingen Hoger Onderwijs. Het life event geeft informatie over studeren op mbo- en ho-niveau. Wij werken voor dit life event ook samen met partners als de SBB en de MBO Raad.

Integreer Pathfinder in uw website

U kunt Pathfinder op drie manieren in uw website integreren:

  • via een webwidget,
  • via een iFrame, 
  • via een XML-interface. 

Wij hebben handleidingen voor alle varianten. Indien nodig bieden we technische ondersteuning. Veel instellingen nemen de integratie van Pathfinder mee in een release van hun website. U kunt de life events los van elkaar of op één plek integreren.

Voorbeelden

Hogeschool Utrecht toont Pathfinder via de webwidget. De Vrije Universiteit gebruikt een iFrame. Er zijn nog geen instellingen die de XML-interface gebruiken.

Kosten

De applicatie is gratis en wordt door ons onderhouden. U betaalt alleen de integratie.

Interesse in Pathfinder?

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u graag een handleiding ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Logo Pathfinder

 

 

 

 

 

Laatste wijziging: 31-10-2016 10:45
Kwam deze informatie van pas?