Voorlichtingsmateriaal WilWeg

Wilt u uw studenten enthousiast maken voor een tijd in het buitenland? Gebruik dan gratis de posters, flyers en filmpjes van WilWeg.

U kunt het WilWeg voorlichtingsmateriaal downloaden voor uw studenten. Ook kunt u voor uw school een promotiepakket aanvragen. Dit ontvangt u dan per post.

Bestel het promotiepakket

In het promotiepakket zitten:

Presentatie

Wilt u een presentatie geven aan uw studenten over studeren of stage lopen in het buitenland? Dan mag u gratis gebruik maken van de WilWeg-presentatie voor mbo-studenten. Bekijk ook eens de veelgestelde vragen van mbo-studenten over stage lopen in het buitenland.

WilWeg-presentatie voor mbo-scholieren(5.4 MB)

WilWeg-logo(123 kB)

Filmpjes

WilWeg maakte drie filmpjes waarin mbo-studenten vertellen over hun buitenlandervaring. U kunt deze filmpjes gratis gebruiken om uw studenten te enthousiasmeren voor een tijd in het buitenland.

Bekijk ze op YouTube:

Waarom stage in het buitenland?

Leven in het buitenland

Wat moet ik regelen?

Of download ze:

Waarom stage in het buitenland?(142.7 MB)

Leven in het buitenland(171.2 MB)

Wat moet ik regelen?(187.5 MB)

Online wegwijzer

Op www.wilweg.nl/mbo vinden studenten informatie over mogelijkheden, beurzen, praktische tips voor de voorbereiding en landeninformatie. Ook staan er verhalen van andere studenten. De WilWegWijzer ondersteunt studenten bij hun keuze voor een tussenjaar, studie of stage in het buitenland. Zij kunnen eenvoudig de online test doen via www.wilwegwijzer.nl.

WilWeg op social media

Studenten uit het middelbaar beroepsonderwijs kunnen ons vragen stellen op Facebook of Twitter. Heeft uw instelling een Facebookpagina of een eigen promotiefilm gericht op scholieren en studenten met plannen om naar het buitenland te gaan? Laat het ons weten via wilweg[at]epnuffic.nl. Wij kunnen uw Facebookpagina 'liken' en uw promotiefilmpjes op ons YouTube-kanaal zetten (maximaal drie per inzender).

Meer informatie

Neem voor meer informatie over WilWeg contact op met ons.

Laatste wijziging: 23-05-2016 10:23
Kwam deze informatie van pas?