Nieuws

In de dagelijkse stroom van nieuws is het soms lastig om de wetenswaardigheden over internationalisering in het onderwijs eruit te vissen. EP-Nuffic maakt het u makkelijk en verzamelt het hier voor u.

EP-Nuffic News

Al het nieuws over internationalisering in het onderwijs dat u niet leest in de Nederlandse media: dat is EP-Nuffic News.

Extern nieuws

In de Nederlandse media verschijnt dagelijks veel nieuws over internationalisering in het onderwijs. EP-Nuffic maakt het u makkelijk en zet al het externe nieuws bij elkaar.

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van het nieuws over internationalisering in het onderwijs. Abonneer u op een van de digitale nieuwsbrieven van EP-Nuffic.

Dossiermonitor

In buitenlandse media is ook veel aandacht voor internationalisering van het onderwijs. EP-Nuffic verzamelt het voor u en presenteert het in zeven nieuwsdossiers die allemaal een eigen thema hebben.

Beleidsmonitor

Beleid is zo veranderlijk als het weer. Daarom verzamelt EP-Nuffic voor u de beleidsontwikkelingen op het gebied van internationalisering in het onderwijs. Zo blijft u met gemak op de hoogte.

Agenda

Conferenties, seminars, onderwijsfairs, evenementen, Vios-deadlines en nog veel meer. U vindt het allemaal in de agenda.

Vakbladen

Transfer is hét tijdschrift over internationalisering in het hoger onderwijs. Het tijdschrift IO: Internationaliseren in onderwijs richt zich op professionals in het primair en voortgezet onderwijs en aan de lerarenopleidingen.

Laatste wijziging: 17-06-2016 07:51
Kwam deze informatie van pas?