Webinar over financiering buitenlandperiode

Publicatiedatum: 01-05-2018 13:40

Hoe betaal je een uitwisseling of stage in het buitenland? Studenten, ouders en instellingen stellen deze vraag regelmatig. WilWeg organiseert daarom op 17 mei van 17.00 tot 18.00 uur een webinar over financiën.

Tijdens dit webinar van WilWeg wordt informatie gegeven hoe je een buitenlandperiode betaalt. Voor veel studenten vormen de financiën een drempel. Met deze webinar hopen we de drempel te verlagen. We laten zien dat een uitwisseling goed te financieren is door ervaren studenten aan het woord te laten. Zij vertellen hoe zij hun buitenlanduitwisseling of stage hebben betaald. En hoeveel het nou écht kostte.

Sprekers

  • Samrina Ashraf (Beurzenbeheerder Nuffic)

Samrina geeft inzicht in de wereld van beurzen en subsidies. Ze geeft handige tips over hoe jij het beste een beurs kan aanvragen.

  • WilWeg-ambassadeurs (mbo en ho)

We nemen een kijkje in de portemonnee van 2 studenten. Hoe hebben zij hun buitenlandtijd betaald? En hoeveel hebben ze uitgegeven?

  • Martine (Miles That Matter)

Kun je je uitwisseling betalen met crowdfunding? Ja, dat kan! Martine deed dat. Hoe? Dat vertelt ze je tijdens de webinar.

Stuur je vraag van tevoren in

Tijdens de webinar kan je je vragen stellen. Lukt het niet om de webinar live te zien? Stuur dan je vraag van tevoren in door een bericht te sturen naar .

Laatste wijziging: 06-06-2018 12:35