Zakendoen met ons

Heb je advies nodig bij het opstellen van je internationaliseringsbeleid? Wil je graag samenwerken met organisaties in het buitenland? Of zoek je een training op het gebied van internationalisering? Wij zijn je ideale zakenpartner en helpen je graag.

Hieronder vind je een overzicht van onze zakelijke diensten. Neem voor meer informatie contact op met onze experts.

Trainingen

Marktinformatie

Consultancy

Nuffic Neso-diensten

Versterking onderwijs in het buitenland

Beurzenbeheer

 

Trainingen

Wil je meer leren over internationalisering in het onderwijs? Volg dan een training via onze Nuffic Academy.

Ons trainingsaanbod bestaat uit online leermodules en face-to-face-trainingen op elk niveau, voor alle onderwijssectoren. Onze ervaren en professionele trainers begeleiden je hierbij.

Natuurlijk kun je als instelling ook een training op maat bij ons aanvragen. Neem contact met ons op, dan stippelen we samen een passend leertraject uit.

Vind een training

Contact:

 

Marktinformatie

Zoek je informatie over lokale onderwijsmarkten? Wil je weten welke marketingstrategie je het beste kunt inzetten om internationale studenten te werven? Gebruik dan onze market information tool. Hiervoor heb je inloggegevens nodig, die je bij ons kunt aanvragen.

Via deze tool bieden we onder andere:

  • gratis statistieken over onderwijsmarkten in landen over de hele wereld;
  • betaalde diensten op maat.
    We helpen je bijvoorbeeld inzicht te krijgen in het aantal internationale studenten in specifieke regio’s, en in hun wensen. Ook beoordelen we hoe jouw instelling presteert op het gebied van internationalisering. En we helpen je bij het opstellen van je internationaliseringsbeleid en je marketing- en wervingsstrategieën.

Ga naar de market information tool

Contact:
Mark Vlek de Coningh
06 41 63 85 60

 

Consultancy

Heb je hulp nodig bij het opstellen of uitvoeren van je internationaliseringsbeleid? Maak gebruik van onze consultancy op maat.

Bij het opstellen van ons advies staan samenwerking en kwaliteit bij ons centraal. Zo garanderen we een doelgericht en effectief advies.

Contact:
Hendrik Jan Hobbes
070 4260 287
 

Nuffic Neso-diensten

We hebben kantoren in 11 belangrijke landen: Nuffic Education Support Offices (Neso’s). Wil je je instelling of opleiding promoten in deze landen? Of wil je informatie over ontwikkelingen in het lokale onderwijs? Onze Neso’s helpen je met allerlei diensten op maat.

Contact:
Seline Visser-Tap
070 4260 337
 

Versterking onderwijs in het buitenland

Wil je als organisatie of instelling in het buitenland de lokale onderwijssector versterken? Wij bieden programma’s op maat aan die je daarbij helpen.

In bijvoorbeeld Libanon zijn instellingen en organisaties onder druk komen te staan door de grote hoeveelheid inkomende vluchtelingen. Wij kijken hierbij wat de lokale behoeften zijn. En die koppelen we aan Nederlandse instellingen die de expertise hebben om in die behoefte te voorzien.

Daarbij beschikken we over de capaciteit om de kwaliteit en doeleinden van inkomende voorstellen van potentiële partners te toetsen. Zodoende hebben we een programma opgezet waarin het versterken van lokale instellingen op het gebied van onderwijs centraal staat.

Contact:
Karen Bakhuisen
070 4260 182

Overige vragen

Heb je andere vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Laatste wijziging: 26-04-2018 11:10